Prirodna sredstva za čišćenje doma
Mar
09
Prirodna sredstva za čišćenje doma by dusica / with 0 comments

Prirodna sredstva za čišćenje doma su odlično rešenje - štede, a i nema potencijalno loših isparenja, ne iritiraju i ne štete koži zbog svojih prirodnih sastojaka. Isto tako ne ostavljaju tragove hemikalija na podovima.

Jednako su delotvorna kao i kupovna sredstva. Iako su napravljena kod kuće, sredstva za čišćenje podova mogu biti u jednakoj meri delotvorna kao i kupovna sredstva. Neka će čak i bolje očistiti mrlje na podovima.

Kad čistimo podove, ne udišemo štetne hemikalije koje većina kupovnih sredstava za čišćenje sadrže. A isto tako pogodna su za one sklone alergijama, pa se više ni oni neće moći izvlačiti od kućnih poslova.

Zbog kupovnih sredstava za čišćenje neretko moramo vetriti celu prostoriju. U prirodna sredstva koje napravite sami kod kuće možete dodati bilo koje mirise pomoću eteričnih ulja. Lavanda, majčina dušica, čajevac, eukaliptus… Zaista ih ima mnogo.

I jeftinija su. Sastojke je vrlo lako nabaviti i nisu skupi. Zapravo, većinu njih već imate i kod kuće. Samo trebate otići do kuhinje i zaviriti na policu.

0 Comments

Leave a Comment

Anti-spam test:
+=