Dekoracija kuhinje: Mali trikovi za veliko uživanje
May
18
Dekoracija kuhinje: Mali trikovi za veliko uživanje by dusica / with 0 comments

Dekoracija kuhinje nije prva stvar na koju pomislimo kada uređujemo stan, ali... Velika greška, posebno ako spadate u grupu ljudi koji vole da kuvaju. Dok radimo u kuhinji i uživamo u kuvanju zašto da nam i ambijent ne bude lep i ugodan? Zato smo rešili da vam damo nekoliko predloga kako biste mogli da uredite vašu kuhinju.

  1. Kašike, viljuške i ostala pomoćna sredstva uopšte ne moraju biti gurnuti u neki od elemenata i zaboravljeni. Ukoliko su lepo izloženi i usklađenih boja, mogu biti odlična dekoracija.


2. Postoji kuhinjski pribor koji često stoji u fijokama i često ga ni ne koristimo ne zato što nije potreban već zato što nam nije na dohvat ruke. A pogledajte ovaj predlog! Ne samo što je lepo nego je i uvek tu.


3. Ovakav stalak najveći deo godine provede sklonjen u nekom deu kuće jer je veliki i često mislimo da ga nemamo gde. Ipak, ovo se može promeniti. On može biti vrlo koristan. Ukoliko ga upotrebimo kao stalak, može biti vrlo dekorativan i koristan.


4. Slična je i situacija sa stalkom za kolače. Da li ćete na njemu držati slatkiše, školje ili nešto treće... stvar je vašeg ličnog izbora.

5. Viljuške, kašike i noževe verujem da ne planirate da držite na zidu, ali ovako izloženi izuzetno su zanimljivi. Složićete se, sigurni smo.


6. Daske su nekada bile jednolične i dosadne, u svega 2-3 veličine i oblika i ne baš lepe . Vremena se menjaju pa su sada i daske daleko lepše nego što su nekad bile. Ovako izložene, mogu biti pravi ukras u vašoj kuhinji.


7. A, biljke... biljke su tek posebna priča. Ne samo ukrasno već i začinsko bilje može dati vašem domu toplinu i lep izgled.


8. Kafu, koju skoro svi volimo, takođe možemo lepo izložiti ili čak napraviti poseban kutak za nju. Šoljice samo daju dodatnu draž ovako uređenom kutku.

9. A ko ne voli kafu, tu je čaj...

10. Ili ovakav kutak... Predivno, složićete se.

0 Comments

Leave a Comment

Anti-spam test:
+=